Sunnivatama 卵 er i JAPAN som utveklingsstuden! ^^

litt om livet til en 17aring i Japan

26. juli 2009

Shiet, sitter nå med særiøse tårer i øynene. Klarer nesten ikke å skrive nå. Koizora er uten tvil den mest tristeste fineste filmen jeg har sett her i Japan. Merkelig, for jeg har faktisk sett den en gang før i Norge, men jeg kan ikke huske at den var så himla trist. Øhh , ANYWAYS.

Sommerferien min begynte på fredag, men det ser ikke ut til å bli så mye ”ferie” på meg. På lørdag (altså dagen etter ferien) måtte jeg på skolen tiiiidlig på morgenen fordi jeg måtte visst delta på et arrangemang der jeg skulle snakke om norge og lage blomster ellerno. Det var helt greit, var så glad at kokusaikouryubu no Yuu-chan, Akio-kun, Akimi-chan og Yuta-chan/kun (LOL) også var der. Uten dem hadde det vært litt dull. Da vi skulle vende nesen våres hjemover plaskregnet det så himla mye at vi ble på skolen til regnet var over. Yuta-chan er forresten  helt rå i tennis (men han er ikke med i klubben fordi han er langt over klubbens nivå(HVOR KULT ER IKKE DET?!?! 😀 ) og da jeg spurte hvem han pleier å trene med viste han meg et bilde av en dritheit japsefyr og han skjønte visst at jeg syns kompisen hans var heit for han sa at han kanskje kunne ordne slik at vi kunne spille tennis en dag! ! HAHAH , så glad ble jeg. Og for å toppe hele den lykken sa Akimi-chan at jeg måtte komme på besøk en dag så vi kunne se på the GazettE live DVD og gjør andre ting som høres helt kos ut!
På kvelden den dagen reiste jeg på en gedigen festival proppfull av mennesker. Det var så mange mennesker der at jeg klarte å miste vennene mine(hadde mistet mobilen min to dager i forveien så det var umulig å ringe dem), og derfor helt pokkers umulig å finne dem igjen. Til gjengjeld møtte mange morsomme mennesker, så på fyrverkeri og så på en slags båtparrade. Oppdaget at jeg ble ”stalka ” av tre blonde japser. Men etter en halvtimes tid t ble de lei eller noe for de  forsvant pluttselig, uten å ha sagt et ord til meg XD XD HAHAHA!
I går var vi på snær japansk tradisjonell dans. Veldig slitsomt, men fettegøy!  Jeg skal så begynne å spille TAIKOU ( japanske trommer). De guttene der var seriøst flinke !  *kremt,kremt* Etterpå dro vi hjem til Mihoko for å hilse på kattungen hennes.

Men det mest morsomste som har hent denne uken var vokseenbladeet som jeg fant på rommmet til yuuuuuuki. SNOW! snø!  HAHA  . Trodde jeg skulle dø av latter, tror kanskje haaaan syns det var frykteliiiig piinlig. Men nå har det seg sånn at voksenbladerr er like  vanlig som aviser her i japan. Det er alltid noen som leser det på toget, busser eller til og med utenfor/inne i bokbutikken. Skal ikke plage han mer om det. Eller … tssssss

Ellers har jeg tennistrening hver dag denne sommeren ..HVER……DAG…..!  men kommer til å ta meg fri (beklager taru) for jeg rett og slett heller vil  shoppe, reise på stranda og slikt med venner enn å svette og bli solbrent med en haug barnslige tennisfolk, NO OFFENCE, honestly I really love you guys, I don’t know what I would do without you!

Og en ting til. Skal være English hjelpelærer for en videregående skole. Og vi reiser på en slags ENGLISH CAMP fra 29. Juli!  . Det skal bli så kos.  😀 😀

Det var alt

ØNSK MEG LYKKE TIL! ❤

Reklamer

2 kommentarer»

  Synøve Linnea wrote @

Du mista mobilen din ja! HAha. fortsatt samme Sunne! 🙂

Du har ikke glemt meg?
Jeg er ho kjedelige kjerringa som du hang ganske mye med før. Hadde vært kjempe glad for bare å få et livstegn fra deg. For alt jeg vet kan det være en mann på 45 år som skriver disse innleggene!

Men forresten, du kan slette den blogg linken til bloggen min. Den er slettet;) (det samme gjelder vel egentlig linken til Andrea)

Klem! (BTW det er11 dager til jeg flytter med i dag! Wisj me gudd løkk!)

  MØØØØ! wrote @

Hello there, synøve speaking»!

Må bare fortelle at jeg har fått meg ny blogg.., næremere sagt utveklsingsblogg!.
den gamle ble slettet for fire (?) mnd siden.

Uansett, jeg linker deg;) linker du meg?
synoveinscotland.blogspot.com

There you go!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: